četrtek, 28. maj 2009

SAYONARA!


Ravno toliko je še časa, da vam dam nekaj na ogled, preden odfrčim. Tole ogrlico sem poimenovala "Indijansko poletje". Tokrat na perle nalepljenih vzorcev nisem nič gladila, pač pa sem jih po tehniki Donne Kato pustila v "reliefnem stanju". Zanimivo odkritje so tudi male perlice v obliki "metuljčkov"-imajo jih v Antusu in Prometeju in se mi zdi, da izgledajo veliko lepše kot navadne. Pa definitivno morajo imeti "mat" izgled. Vse svetlikanje deluje zelo plastično in sploh ne paše na poli.

Težko pričakovani dan je končno tukaj. Ja, gremo. Komaj čakam Kristino in Majo. Sicer moram zjutraj še v službo, ampak to ne moti velikega duha. Včeraj sem pakirala kot nora. Najprej Zojo, ki odhaja v ponedeljek na tabor na Pokljuko - tega res nisem mogla prepustiti naključju (oziroma rokam mojega D-ja). Potem pa sem pakirala še sebe. Minimalka garderobe, vse orodje, beadsi za swap - vam jih pokažem v eni naslednjih objav- in vse skupaj v veeeeelikooo potovalko. Jasno, računam na malo šopinga po nottinghamskih craft shopih. Ko pridem iz službe, vtaknem v ruzak še nekaj malenkosti in gremo novim poly dogodivščinam naproti:
Reportaža sledi!Se beremo!

9 komentarjev:

Sonja pravi ...

Fouuuuuš :)))) Uživaj še za nas, ki se ne zbrcamo na kaj takega. Komaj čakam, da prideš nazaj in poveš in pokažeš, kaj ste delali.

K pravi ...

Uživajte maksimalno in še malo čez!

Kate pravi ...

Še tele beadse pokomentiram, k so hudo noro indijanski! Cool! Pa še tukaj napišem, da bo za sigurno držalo - imejte prekrasen teden in srečno na poti!

Tiara pravi ...

Ogrlica je prava poletna v lepih barvah. Na vašem potovanju vam pa želim obilo novih dogodivščinv poliju.

Renata pravi ...

Beadsi so mega ... ne vem, ako vam rata tako lepe kroge klobase odrezat, men se pri rezanju vse splošči :-(

Sicer pa ... srečno pot in veliko poli uživancije!!!

Suzy pravi ...

Srečno še tukaj (sem že pri Maji napisala :)

Hali pravi ...

Srečno pot, mi doma nestrpno čakamo reportaže. Ogrlica je luštna in perlice, spet nekaj novega zame :-)

DidiArt pravi ...

srečno - sem pa danes dobila moje sladkanje, dokler te ne bo nazaj... v živo je še lepši moj bonbonček..papa

Sultana pravi ...

super! Danes sem odkrila tvoj blog in sem vesela, da sem našla še eno navdušeno fimoholičarko!:)