nedelja, 30. avgust 2009

MAVRIČNA SOBOTA IN NATKA

Ja, za nekatere siva sobota je bila za nas (Maja, Kristina, Darja - skrajni čas je že, da začne s svojim blogom!!!) MAVRIČNA. Kljub temu, da je na momente lilo kot iz škafa. V vseh odtenkih nam jo je pobarval obisk sejma Creativ Salzburg. Vredno ogleda!!! Tu je res kaj videti! Tisoč idej na vsakem koraku! Harmonija barv, oblik in vzorcev. Prostorska dovršenost vsakega kotička razstavnih prostorov. Množica očarljivih detajlov, ki bi si jih vsak želel v svojem domu.
Vredno je iti kljub temu, da je fotografiranje prepovedano ter da brez firme in načrta, da na vsakem razstavne prostoru zapraviš 100 EUR, sploh ne moreš kaj dosti kupiti. Tudi v dvorani z nakitom je bilo precej podobno. Z redkimi izjemami, ki smo jih seveda vsaka po svoje izkoristile! Med nekaj novimi perlami, ki mi bodo služile kot teksture, je moja velika pridobitev Natka (nakitka), ki bo odslej držala ves moj nakit. Tako mi zjutraj pred službo ne bo treba več besno brskati po škatli za točno tistimi uhani ali ogrlico. Verjamem pa, da se bo zelo dobro obnesla tudi na bližajočem se Mihaelovem sejmu ali kakšni poli-dogodivščini, ki jih še načrtujem.
Sopotnice moje! Hvala vam za super družbo! Da me poslušate (in res tudi slišite), da me razumete in spodbujate. Hvala vam za vse! Ponovimo naslednje leto, a ne?
In ne nazadnje, pozdravček vsem, ki me po dolgem času berete! Ne, nisem imela tako dolgih počitnic. Samo delo in pa poletna vročina sta me zdelali, da praktično nisem imela kaj objaviti. Se vam v kratkem oddolžim za potrpežljivost. Hvala vsem za prijazne komentarje in spodbudo!

5 komentarjev:

Nataša pravi ...

Pozdravljena, sem že nestrpno čakala na tvojo podopustniško objavo - in potem je prva tako mavrična! Kako fajn!

Sem vedela za sejem, pa se mi letos ni shodilo :(

Ve ste si pa vsaka svojo pupo nabavile in jim fajna imena dale. Naj vam dobro služijo!

Pozdravček,

Maja pravi ...

Natka prav dobro pozira! Pa fajn ime ma!

K pravi ...

Oho, naša Natka je dobila soimenjakinjo. Pa obe sta nakitkarici :D

Renata pravi ...

Tale Natka je prav šik, tako postavna in mikavna ... mi prav konkurenco dela :-)

Sejem je pa očitno res bil vreden odleda (in nakupa).

p.s. moj prastari nick name je natka in tako me nekatere poznajo. Ampak počasi odraščam, pa sem blogovsko kar Renata.

Nena pravi ...

no sejem v Salzburgu je pravo doživetje čeprav je vsako leto slabši :(
jaz sem ga obiskala 2007 in 2006 lani je bil menda porazen, za letos mi pa kolegica še ni poročala.
kar se pa fotkanja sem pa jaz pofotkala kar nekaj zadev in moram priznat da nisem imela večjih problemov....ok tam kjer ročno slikajo steklene krogle je gospa fajn težila, pa pri ene dveh štantih z nakitom.