nedelja, 19. julij 2009

DOPUST - HOLIDAYS


S tole belo rdečo kombinacijo se poslavljam. Za naslednje tri tedne. Oba z blogom bova na dopustu. Moram priznati, da sem letos na te dneve že težko čakala. Da se malo odklopim od vsakdanje rutine in hitenja. Da neberem nekaj sončnih žarkov na zalogo, za kakšen res turoben zimski dan....Da sanjarim, poiščem nove navdihe. In ne nazadnje, da smo malo skupaj. Družina. Umirjeno, brez priganjalcev, ki v nas kričijo, kaj vse je potrebno postoriti! Da si vzamemo čas za stvari, za katere si ga že dolgo nismo. In se imamo fajn!
Imejte se fajn tudi vi! Hvala, ker me spremljate in namenjate spodbudne komentarje. In upam, da se sredi avgusta spet najdemo na naših blogih! IMEJTE KRASNO, VROČE IN DOLGO POLETJE! Naj bo takšno, kot ste si ga že dolgo želeli! Se beremo!
This is my last post before holidays - I'll be on the sea site tomorrow, soaking my feet to the Adriatic sea. I am inviting you back to my blog in the middle of August. There will be a new post for you! Thanks to follow my blog and share with me your thoughts! Thanks to comment my work. Have a nice holiday and best summer ever!

7 komentarjev:

Nataša pravi ...

Vsak ima svojo definicijo sanjskega dopusta. Tvoja je precej podobna moji. Meni se je moj letos posrečil, naj se izpolni tudi tebi. Uživajte!

Sonja pravi ...

Čudovita rožica in lepa barvna kombinacija. Le na tele izbočene odrezke se moram še navadit :)
Uživajte na dopustu.

Hali pravi ...

Pod tvoje besede se podpisujem tudi ja. Uživajte!

Maja pravi ...

Uživajte in komaj čakam, da se po vseh končanih dopustih spet vidimo in "pošeramo" v senčki nasanjane ideje! Pozdrav vsem štirim od nas treh!

Roberta pravi ...

Super luštno!
Upam, da strašansko uživate na dopustu in da se vrneš polna dodatne energije in idej.

Lp!

Lilas pravi ...

I love this flower ! So beautiful !

Unknown pravi ...

biautiful