torek, 27. julij 2010

POPOTNICE


Moji dobri prijateljici (ne bo težko uganit, kateri dve) gresta konec meseca v London. Meni pot nekako ni bila usojena, čeprav smo jo načrtovale skupaj. Pravo babje pohajkovanje. Malo kulturnih ogledov, malo šopinga, veliko klepetanja ob dobri kavi, morda kakšen enodnevni izlet v okolico. Morda pa naslednje leto doživimo kaj podobnega drugo leto.
No, vse kaže, da bom letos tudi jaz videla London in celo doživela njegov predbožični utrip! Sicer bodo moji sopotniki sodelavci, pa vendarle. En dan bomo po programu pogledali nekaj zanimivosti in morda tudi katero od predstav, drugi dan pa bomo lahko preživeli kot se nam bo zdelo in sigurno se mi bo zdelo zaiti v kakšno hoby art trgovino.
V tem času pa potujejo tudi moje ogrlice. Z Art Marketa na Brega sta se dve napotili v sončno Kalifornijo, dve v Anglijo, ena v Nemčijo in še ena otroških zapestnic v Belgijo.
Srečno pot vsem, ki potujete v teh dneh!
Majda
P.S. Oba obeska sta nastala na delavnici Kim Cevender (Clay Corbieres, Francija, Marec 2010). Prvi ima dodatek embossing prahu, drugi je pobarvan z alkoholnimi tuši.

1 komentar:

Vladuška pravi ...

Fantastična obeska, nekaj posebnega in takoj padeta v oči.