nedelja, 18. julij 2010

ODKLOP


Končno je prišla letošnja doza odklopa tudi zame. Tri tedne! Modrini naproti! V pričakovanju in odštevanju zadnjih ur na celini celo vročina ni več moteča (pa tudi ohladilo se je za stopinjo ali dve!).
V potovalko sem zbasala vso garderobo za moji čebelci in zase. Rolerji, barvice, fotoaparat, igračke, nekaj drugih malenkosti in kup knjig. Letos tudi zame. Računam na kakšno urico v prijazni senčki, ko bom lahko v miru brala, saj je tudi mlajša že tako samostojna, da me ne potrebuje več ves čas ob sebi.
Sicer ves čas nekaj prebiram, malo za službo, malo za poli, malo za vzgojo otrok in še kaj drugega bi se našlo. Ampak zares dobra knjiga...kdaj sem prebrala zadnjo? Tokrat sem oborožena s šestimi in s trdno voljo, da jih "požrem".
Vam sporočim, kako je šlo.
Uživajte v čofotanju, nabiranju školjk, v sončnih zahodih, barvanju kamnov, poslušanju čričkov, valovanju morja in v vsem tistem, v čemer pač uživate! Zadihajte v poletje s polnimi pljuči!
Majda

P.S. Oglica je lekcija Kim Cavender (Clay Corbieres, Francija, Marec 2010)

8 komentarjev:

HRANDICA pravi ...

Krasna je tvoja ogrlica, zanimive razigrane barve.

Uživaj na odklopu in se nafilaj s podatki, da jih boš po dopustu lahko delila z vsemi nami. :)))
Pozdrav s severa.

Renata pravi ...

Komplet je super, krasna kombinacija barv! Lepo, da pokažeš, kaj vse ste se naučile v Franciji.

Na dopustu pa maksimalno uživaj!

Nataša pravi ...

Uživajte, uživajte, uživajte!

Jana pravi ...

Naužijte se sončka, načofotajte se v morju, nabirajte školjke, kamenčke,... veliko se smejte in radi se mejte (se je rimalo zraven :)).
Uživajte!


Luštno si skompletirala te delčke.

Sonja pravi ...

Super komplet, so mi všeč zanke za uhane :)

Uživaj na dopustu in si naberi novo energijo. Upam, da se še kdaj vidimo na Art marketu. Je prav veselje od blizu pogledat in malo prešlatat tvoje izdelke.

Andreja pravi ...

Super kompletek pred pavzico. Všeč mi je ta zelena kombinacija. Kot trava ujeta v vulkan..
Želim ti en lep dopust in dober tek ko boš v stiku s knjigami. Odpočij si in ujemi čimveč lepih slik narave, ki jih boš potem vkomponirala kot kombinacije v tvoje kreacije.

Teja pravi ...

Uživaj na dopustu.
Kompletek pa je super.

Vladuška pravi ...

Ogrlica je fantastična. Uživajte na dopustu!