četrtek, 25. marec 2010

SPET DOMA...

Naše pet dnevno potepanje je bilo kar malo prekratko. Zdržala bi še! Še bi se potepala po francoskem podeželju, še bi mačkala poli glino in predvsem bi sestavljala in sestavljala. Tako pa vedno prinesem domov vse v "razsutem stanju" in potem me jezi, ker ni in ni časa, da bi zadeve dobile končno podobo. No, priznam, tale dva dni tudi volje ni bilo nobene prave!
Z Jano in Kristino, ki sta odlična popotniška družba, smo se vrnile v ponedeljek, pozno zvečer. V jutro so me prebudili mokri poljubčki mojih dveh princesk, stikanje po kovčku in zadostna zaloga smeha, da me je držala pokonci do prihoda v službo. Welocome back to reality! Miljavžent opravkov, neodgovorjenih mailov, top nujnosti za oddelat. No, čas je kar zletel mimo!
Razvedril me je še popoldanski obisk Maje - čvek z njo je vedno balzam za mojo dušico! Potopili sva se v ATCje in seveda v zbirko mojih novih umetnin.

In še nekaj utrinkov:

Naše inštruktorice Bettina, Christine, Kim, Judy, Julie, Carol in organizatorka Kylee
Fotkica s Kim - zelo zabavna ženska, predvsem pa umetnica s slogom!
Fotkica z Julie - velika umetnica v "majhni pakungi" - topla ženska z velikim srcem, ki je z nami delila celo svoj "top secret recepy" za mix gline, ki jo meša takorekoč povsod in zaradi česar so njeni izdelki tako zelo posebni
Seveda sem se morala fotkat tudi z Judy - ona je edenod razlogov mojega potovanja na Clay Corbieres
Jana me je ujela pri uživanju na Kimini lekciji....
In še utrinek iz Carcasona, mesta trdnjave, kjer smo se ustavile na poti domov.

Vse drugo sledi, obljubim, da v kratkem.
Uživajte v dnevu!
Majda

3 komentarji:

moi pravi ...

Oj, uživačka, dobrodošla doma. Super slikice, super spomini, pa še izdelki te bodo vedno spominjali na preživet čas. Komaj čakam, da jih vidim.
;)

K pravi ...

Mmmm, komaj čakam, da še izdelke vidim :)

Renata pravi ...

Tudi jaz komaj čakam izdelke. Čeprav za tist pravi občutek, so pa tele fotke najbolj zgovorne - nasmejano, sproščeno, ustvarjalno ... skratka super ste se imele!