petek, 12. marec 2010

POZOR, DELO NA .....

Ne na cesti, na blogu! Kot vidite, sem uspela vse postavit na glavo in ne spedenat do konca. Tole nekončevanje stvari je moja šibka točka. Tokrat me je stisnil čas. Sem načrtovala eno fino preobrazbo svojega blogca, pa se mi je čisto zataknilo pri bannerju. Ne znam. Moram naštudirat. Menda obstaja še nek program, ki ga snameš z neta. Zdaja pa sem tudi pošteno jezna nase, ko sem se lotila "projekta" ravno v času, ko sem okupirana z drugimi zadevami.

Ne glede na trenutne zadrege pa imam velik razlog za veselje - le šestdni nas še loči do poti na Clay Corbieres v Franciji (Luc Sur Orbeau...se mi zdi, da sem prav zapisala). Uspelo mi je narediti tudi vseh 70 ATCjev (Artistic Trading Card) za Swap. Vzela sem si nekaj umetniške svobode in namesto klasične pravokotne oblike naredila....Vam pokažem tik pred odhodom!
Komaj čakam na odklop, na tri dni mečkanja polija, na klepetanje z drugimi poli-zasvojenkami, na nabiranje novih idej.... Super bo, pa tudi če "ošpičene prekle padajo"!

Ostanite tudi vi super!

Majda

6 komentarjev:

Jana pravi ...

Jaz tudi ravno pripravljam novo podobo mojega b(r)loga. :)

A samo še 6 dni je?! Komaj čakam!

Mojca pravi ...

a me žih, a? me žih? mal favšije zvija? zaradi Francije in zaradi mečkanja :) uživaj, privošči si in spet uživaj.

moi pravi ...

Se postavljam v vrsto -> za favšijo ;)- Ma, ne, uživaj 100/h, to itak boš. Mogoče še bolj če veš: jaz bi tudi ;)

Maja pravi ...

Sam šmrk, šmrk, šmrkam!!!!

K pravi ...

Hmmm, upam, da si naredila še kakšnega dodatnega, da ga boš svapnila z mano. In siiiilno rada bi videla tvojo zbirko 70 raznih ATC-jev, ko prideš domov. Prinesem svojo zbirko 200+, sam če lahko pridem pogledat :) In ful uživaj!!

Renata pravi ...

Tako kot se ve veselite odhoda, tako nestrpno bomo me čakale doma na vaše vtise, nove izdelke, fotke. Imejte se super krasno!!!

Če bo pa od katere kufer mal težji, pa naj ve, da gre en delček mene z vami :-)