četrtek, 25. junij 2009

I WON!!!!


Praznik že sam po sebi ni slaba zadeva. Kot vidite imam nekoliko časa za bloganje ter ogled mojih najljubših. Pogledala sem objave na blogih, ki jih spremljam in.....dobila sem Irisin "give away", del vzročka z ljubko junakinjo iz risank, Doro. Kakršenkoli košček že bo, en majhen slajcek gre v moojo skrinjico zakladov, iz preostanka pa bo nastal nakit za moji dve malčiki, Zojo in Zalo.

Vzorček sem si prislužila s postom na njenem blogu, kjer sem zapisala eno svojih boljših poly barvnih kombinacij. Naj jo zaupam vsem - barva je oranžna, uporabila sem jo na ogrlici "indijansko poletje". Mešam Fimo Classic in sicer en del 21 (pink, oziroma magenta), 32 delov 1 (rumena) in samo majhen kšček črne (četrtino dela od pink, morda še malo manj). Oglejte si, če vam je všeč in jo uporabite:
THANK YOU IRIS TO MAKE MY DAY WITH BEAUTIFULL DORA'S CANE. I AM GOING TO MAKE PENDANTS OR SOMETHING FOR MY DOUGHTERS, ZOJA AND ZALA. BUT A LITTLE PEACE IS GOING TO BE KEEPED IN MY TREASURE BOX FOR GOOD. THANK YOU AGAIN AND HOPE TO SEE YOU SOON!

4 komentarji:

Zu pravi ...

Congratulations! I am so jelous :))) But I am happy for you!

McCrafty /Klavdija pravi ...

Čestitke! Bi tudi sama sodelovala v žrebanju, pa ža nimam nobene mešanice v rokavu ...Verjame, da jo boš super uporabila, Dora je res lušten risan junak, pa še poučna je :)

K pravi ...

Čestitke, sem videla včeraj, da si jo dobila :) Me prav zanima, kaj boš iz nje naredila. (34 delov za eno barvo, kaj? hmmmm)

Iris Mishly pravi ...

thank YOU Majda, i miss you already :)