sobota, 3. september 2011

POJMA NIMAM!








Pojma nimam, zakaj imam že nekaj časa toliko težav s komentiranjem vaših postov. Zdaj pa nenadoma ne morem komentirat več prav ničesar. Vsakič, ko napišem komentar, me pri potrditvi računa in potrditvi na "objavi komentar" pošlje na prijavno stran. In ko se prijavim, komentarja ni. Ponovim vajo. Spet isto. In ponovim vajo. In spet isto.

Danes sem hotela nekaj komentirat Meti v Unikatno sanjalnico, pa mi je napisalo, da pod tem naslovom nimam več dostopa v Blogger. Haaaaloooo? Pa poskusimo z eno objavo. Če ne bi imela več dostopa, najbrž tudi ne bi mogla več objavljat postov, ne?

Grrrrrrrrrr, včasih prav res ne maram te sodobne tehnike, ki nam res veliko veliko pomaga, nam pa včasih "popije" tudi veliko veliko živcev.
Če ima katera rešitev, naj mi prosim napiše, lahko tudi po maliu. Že vnaprej hvala za pomoč!

Pozdravček vsem,

Majda

13 komentarjev:

K pravi ...

Jaz pri nekaterih ne morem komentirat iz Feedreaderja, zato odprem stran v Operi (moj privzeti brskalnik) in komentiram tam. (Ne vem, od katere nastavitve je odvisno, da pri nekaterih lahko in pri nekaterih ne morem komentirat, sori.)

čarovnička pravi ...

Majda, jaz sem imela podobne težave .. končale so se, ko sem začela delat na drugem računalniku. morda je bil tudi to razlog, da so mi na tvoji strani zginjali komentarji in sem potem nehala komentirat.. kdo ve ..

Nena pravi ...

super ideja za uhane

Tika pravi ...

Jaz nimam težav, uporabljam Chromo za brskalnik. Mogoče je težava v brskalniku, ne vem.

Izdelki so super, sploh ta prvi mi je mega!!!

ankh pravi ...

To se dogaja tudi meni! Pa ne pri vseh. Potem se pač prijavim kot anonimna in se naknadno podpišem.

Prodamo stanovanje pravi ...

Pa le nisem edina s to težavo... zelo nadležno, se mi pa tako kot tebi pojavlja le na določenih blogih.Bom poskusila z zgornjimi rešitvami, upam, da kaj pomaga.

Izdelki pa kot vedno, dovršeni :)

HRANDICA pravi ...

Z blogerjem je vedno križ!
Izdelki so super. Všeč mi je, kako se uhana dopolnjujeta v celoto.
Pozdravček.

Hali pravi ...

So ti že ostale napisale, jaz pri nekaterih blogih brez problema objavljam komentarje, pri drugih se prijavim pod IME/URL pa gre skozi.
Prekrasni izdelki!

Maria João Almeida pravi ...

Hello! I have been away for a while, but now I returned and I found amazing pretty crafts in your page:)

This is my new blog: www.mariajoao-amor.blogspot.com. I had to create a new one because the old one was full of bugs and errors... this new one is fresh and clean :) I hope you like it!

Have a nice weekend!
Maria

Andreja pravi ...

Še dobro da imaš težave z blogerjem, si vsaj malo lepotk pokazala. V prvo sem se zaljubila in me že skrbijo prsti☺ Sem pa imela jaz dolgo enake težave. Potem pa sem se prijavila preko drugega brskalnika. Prijavi se preko Firefoxa in bo delovalo.

Anonimni pravi ...

lušni uhančki :)

Unknown pravi ...

ola
fantasticos trabalhos !

aqui ah sempre muita criatividade

Epin Accessories pravi ...

Superb! Generally I never read whole articles but the way you wrote this information is simply amazing and this kept my interest in reading and I enjoyed it.
Earring Findings