ponedeljek, 9. maj 2011

ZAVOZLANKE













Verjetno se vsi spomnite reklame za Orbit žvečilne, ko damo po obedu začno oblegati mali skokci v obliki krofka, lončka, čokoladice ipd. No, dama ima na sebi tudi simpatično zavozlano ogrlico.

Skratka, reklama in pa en prijateljski namig so me prepričali, da bi moje perle na zavozlani špagci super stale. Pa sem naredila poskusno serijo. In to v barvah, s katerimi sicer ne znam početi drugega kot narisati kakšen, že malo "pocukran" sončni zahod. No, pri črno beli mi je pa že malo steklo in sigurno bodo že v kratkem nastale še turkizne.

Zdaj mi je skoraj malo žal, da sem v osnovni šoli že po prvi uri zapustila krožek makrameja in da mojega Dja nisem bolj upoštevala, ko mi je na najinih avanturah, ko sva se še brez otrok preganjala s čolni po Jadranu, pokazal kakšen lep mornarski vozel. Sicer pa mi jih lahko pokaže še enkrat! Če držijo čolne na pomol, bodo pa menda tud ogrlico okrog vratu, ne?

Držite se tudi vi! Tale delovni teden bo za dan daljši od prejšnjega!

Pozdravček, Majda

6 komentarjev:

Pravljičarka pravi ...

Poletni dnevi prav kličejo po zavozlankah, ker so bolj lahkotne in igrive. Tako so tudi tvoje zavozlanke dobro izpadle.

Vladuška pravi ...

Zanimivo res, kako se nam neke stvair zdijo včasih brezveze, pa se izkaže, da bi bilo zelo dobro, če bi se takrat zavzeli zanje. Ampak mislim, da ti tile vozlanje gre povsem dobro. Dobre so.

Mª Reyes pravi ...

Preciosos, el primero me encanta. Besos

Maja pravi ...

Res izgledajo lahkotno poletne!

ustvarjalni-prstki pravi ...

krasno, pride včasih vozlanje tudi prav;) lepe zavozlanke in zavozlančki;)

fialka012 pravi ...

❤❤❤