torek, 3. avgust 2010

OTROŠKE MODROSTI


Otroci nas včasih res presenetijo s svojo modrostjo in izjavami. Tokrat brihtici nista moji hčeri, pač pa nedobudneži nakupovalk z Art Marketa.
Prva je bila mala deklica, ki si je nadvse želela eno od zapestnic s Kitty motivom. Mami ji je rekla, da sta potrošili že ves denar in da je ne moreta kupiti. "Potema pa morava nujno na bankomat!", je rekla malčica.
Druga zgodbica se je zgodila meter naprej pri Petri. Situacija precej podobna. Tokrat so bili z mamico trije dečki, ki so si ogledovali Petrine čudovite kure in škatlice. Ja, spet je bil mamičin izgovor, da nimajo več denarja. "Potem boš morala pa še veliko v službo hodit!" je pribil eden malih nedobudnežev.
Doživite tudi vi utrip Art Marketa! Obiščite nas na Bregu!
Majda

6 komentarjev:

Simona pravi ...

Ooo, kakšna pisana zbirka! Mogoče pa mi celo uspe kdaj na Art market pokuka in si vse to v živo ogledat.

Otroci so pa res posrečeni.

moi pravi ...

Priznam, nisem si še ogledala "vaše" Art tržnice, pa imam namen ;)
Me je pa tvoje pisanje spomnilo na dogodke prijateljičinih otrok (so malce starejši od mojih). Ko je rekla, da nima denarja, ji je mali predlagal: pa listek napiši (takrat smo še imeli čeke ;)

Andreja pravi ...

Ja otroci so brihtne buče in hitro najdejo rešitev. Kako lep pisan pogled nudi tvoj štantek.

Nena pravi ...

ha ha ha tako kot je Moi napisala...moja hči je pred leti ko je bila še mala pupa tudi na moj izgovor da nimam denarja rekla naj pa ček napišem :)
na Art tržnico pa jaz očitno vsako soboto prezgodaj pridem ker je tam zelo prazno in pusto...le nekaj štantov stoji pa še te nič posebnega :(

Andreja pravi ...

Oooooo koliko pisanega fimanja in takoooo zelo lep je. Tudi jaz upam, da bom utegnila pridit kaj v LJ in si tole pisano druščino ogledala od blizu :-))
Tukaj pa je ogroooomno potrpljenja!

Maria João Almeida pravi ...

Woow that's amazing!!! :o