ponedeljek, 26. april 2010

GLAMOUR NATUR

Rada imam pomlad. Narava se prebudi in dnevi postanejo daljši in toplejši. Zašumi v sosedovem čebelnjaku in po rožnih gredicah se začno sprehajati žuželke vseh vrst! Vse zazeleni in vzcveti. In končno je to čas, ko cele popoldneve lahko uživamo na svežem zraku.
Letos sem po enoletnem odmoru spet začela brskati po vrtu. Priznam - do priselitve v hišo tega nikoli nisem počela z veseljem. Sedaj pa mi lasten vrt in stik z zemljo pomenita kar precej.
Končno mi je uspelo vrt tudi zmanjšati na obvladljive dimenzije in mislim, da bom letos res uživala v njem.
Po letošnjem prvem brskanju sem opazila, da me vrtna opravila sproščajo na drug način kot poli glina. Medtem, ko poli vseeno zaposljuje sive celice do neke mere, je brskanje vrta totalni odklop. Meditacija. Ne moti me fizična utrujenost, ker postane glava čista in pripravljena na nove podvige.
V enem od večerov sem tako dokončala še izdelke, začete na naši prvi MaKriMa delavnici, na Majini lekciji natur glamurja, medtem ko so mi transferi, o katerih nam je govorila Kristina, še vedno uganka - prav vsi trije so se mi "sfižili". No, bo treba še poskusit!
Zdaj grem poskusit spravit skupaj še kakšno francosko lekcijo! Lepo se imejte!
Majda

4 komentarji:

Jana pravi ...

UAU kakšni noro dobri kosi! Vse mi je zelo všeč.


Ja, tudi mene, danes čaka najin mini vrtiček. :)

marjeta1953 pravi ...

čistočista brezprašna fantazija. Vse tvoje nakitkanje je tako čarobno, sicer pa vidim, da v izdelke vlagaš tudi veliko izobraževanja. Le tako nadaljuj in nas draži še naprej. Čestitam!

Klavdija pravi ...

O lejo, še ena vrtičkarca...no jest tud letos ne bom-se mi zdi :)))...sta pa dokončana kompleta naravnost fantastična...komaj pa čakam tudi na francoske izdelke in pa seveda na izdelek iz Potujočih bunkic :P

artybecca pravi ...

I love the bracelet and necklace in the middle photo! Very nice!