nedelja, 31. januar 2010

ZIMA, ZIMA BELA...

Letošnja zima nam jo pa gode! Spet je nasula snega do kolen. Snežinke so poplesavale v zraku že vse sobotno jutro in nič ni kazalo, da "bodo tam zgoraj kaj nehali s pometanjem". Vreme je bilo kot nalašč za ustvarjanje! Samo če se bodo udeleženke, ki so se nameravale udeležiti začetne delavnice Millefiori, prebile do nas. In so se, skoraj vse! Ponovno sem imela priložnost spoznati 8 prijetnih dam (res ne vem, kje so fantje?!?), med njimi tudi Majo iz Postojne, ki sem jo doslej poznala le z bloggerske scene. Dela čudovite predpasnike in še kup ostalih drobnarij, ki očarajo naš pogled in pobožajo dušo.
Dopoldne nam je kar prehitro minilo v izdelovanju osnovnih vzorčkov -roladice, očesca in rožice, ki smo jih kasneje uporabile za izdelavo simpatičnega kompletka obeska in uhanov. Upam, da bomo vsaj nekatere izdelke kmalu videle na kakšnem blogu, saj je mojemu aparatu ravno v pravem trenutku crknila baterija. In vsem se je potem res že mudilo...
Ne predstavljam si, kako bi nam delo potekalo brez "pašta mašin" ki sta mi jih ljubeznivo posodili Darja in Maja. Hvala punci, hvala za vajino prijateljstvo!
Zdaj pa pojdimo narest kakšnega snežaka! Uživajte v snegu!
Majda
P.S. Po barvah kompletka sodeč pa izgleda, da vendarle že pogrešam sonček in tople dneve. Kaj pa vi?

7 komentarjev:

Maja pravi ...

Urice so res prehitro minile in s tečaja sem odšla z odgovori na vsa vprašanja, ki so me že dalj časa matrala. Izdelke pa tudi pokažem,takoj ko jih sestavim. Še enkrat hvala, lepo te je bilo spoznati v živo.

Maria João Almeida pravi ...

I like these earrings and necklace a lot! The pattern is very pretty :)
Have a nice week!

Tiara pravi ...

Tile božanski kompletki so že čisto pomladni.
Ampak zimske radosti so pa tudi super, zato kar naj še bo malo snega.

Maja pravi ...

Ti skrivaš še toliko izdelkov! Daj pokaži ljudem še kaj!! Kadar pridem k tebi, najdem kaj novega, kaj lepega! Poleg tega, da mi šivaš zadrge in me zalagaš z volni in blagom!! Hvala tebi za prijateljstvo!!!

majcha pravi ...

Super je bilo! Meni je bilo malo žal, ker sem prišla s prepolno glavo in se mi zdi, da sem tričetrt že pozabila. Pozabila sem tudi modro škatlo z ostanki. :(
Je pa tole super in se bom vsekakor posvetila, takoj, ko zadiham po tejle selitvi...
Ko najdem fotoaparat, da poslikam moje rožice, jih objavim na blogu in pošljem link.
Hvala še enkrat in se priporočam za nadaljevanje.

PopiKoki pravi ...

Oooo, kakšne lepe stvari ste delale :).
Bo na sporedu še kakšna delavnica? Jaz bi tudi!!! :)

MANJA pravi ...

Tudi mene zanima, če bo še kakšna delavnica!?

Ampak po datumih sodeč... :(