ponedeljek, 14. september 2009

POLIDNEVI MaKriMa

Veliko je stvari, ki smo jih že naredile skupaj - šle na EuroClayCarnival, na PolyPlayDays, se vmes velikokrat srečevale za poly-čvek in seveda, najbrž je naravna posledica, da naredimo še svojo skupno delavnico za vse vas, ki se tako ali drugače ukvarjate s poly clayem.
Pred kratkim se je "rodila" MaKriMa, naša prva delavnica, ki jo namenjamo vsem ljubiteljicam in ljubiteljem oblikovanja polimerne gline. Trudile smo se ponuditi pestro vsebino in raznolike tehnike, kako pa nam je uspelo, boste povedali sami!
Maja nas bo naučila izdelave zapestnic brez ekstruderja, z uporabo tekstur in oljnih barv. Kristina nas bo popeljala v svet transferjev - po mojih izkušnjah je transferiranje muhasta stvar, ki zna skravžljati marsiketeri živček, če se je ne lotiš pravilno. 
Če pa vam rožice niso več dovolj in bi si želele izdelati kaj bolj kompliciranega v tehniki Millefiori, pa bo moja delavnica za vas kot nalašč.
Za vse dodatne informacije in prijave sem vam na voljo na fimolandija@gmail.com. In pohitite, ker je število mest v skupini omejeno.
Lep ponedeljek vsem!

4 komentarji:

Phoenix pravi ...

čestitam i sretno!
LP
Phoenix

PolonaP pravi ...

aha...še ena izmed MaKriMa profesoric...

Sem povedala že Maji: frajarke ste in perfekten plakat ste naredile

zabica67 pravi ...

Vse zasluge za plakat ima Majin življenjski sopotnik J. Se je res potrudil, za kar smo mu zelo hvaležne.
In hvala za vzpodbudo!

Renata pravi ...

Prosim, da pogledaš na mail - že od ponedeljka te prosim za dodatne podatke zaradi plačila. Hvala.