petek, 2. julij 2010

FIMOLANDIJA NA BREGU




Prijava na Art Market nam je omogočala, da najamemo stalno stojnico oziroma, da najem rezerviramo in plačujemo sproti vsak mesec. Odločila sem se za drugo možnost, kar pomeni, da me ne boste našli vedno na istem mestu, pač pa se malo selim po Bregu gor in dol. V teh vročih dneh vedno upam na dvojno senco - zavetje, ki ga ponujajo ogromni senčniki in dodatno zaščito krošenj velikih kostanjev. Samo to v najtoplejših dneh resnično zaleže. In tako nas prvi žarki res ujamejo šele tam nekje proti četrti uri. Pretekla sobota je bila vremensko pravzaprav idealna, ni bilo prevroče, pa tudi padalo ni.
Večina si je s prazničnim petkom vzela podaljšan vikend .In ker ravno ni bilo takega navala, kot je bil na sprejemu slovenskih nogometašev na "Prešercu", sem si vzela nekaj časa za dva kratka obhoda po stojnicah. Nekatere od njih izstopajo, so nekaj posebnega, vidne od daleč. Ne vem, če imajo zaradi tega kaj boljši obisk, ampak odločila sem se, da se tudi sama bolj potrudim. Nekaj bo treba spremeniti! Ideje za spremembe so že nekaj časa v glavi, zdaj pa moram svojega D-ja vklopit v realizacijo. Zdaj, ko ima stalno zaposlitev bo stvar najbrž težja, ampak si bo že moral vzeti čas! Tokrat bo prišla prav ena od njegovih čudežnih mašin, ki jo mooooraaaa imeti (ne vem, če ni še original zapakirana v škatli, tako nekako izpred treh let), ker reže v vse materiale in celo krivine lahko izrezuje. Vsaj tokrat bo prišla prav!
Na ogled postavljam sedanjo podobo stojnice, ko pa bodo končane izboljšave ......Tako, da me lažje najdete. Veselim se vašega obiska!
Če pa greste že na dopust, uživajte! Maksimalno!
Majda

6 komentarjev:

Tatjana - TAMI pravi ...

Lepo, da imaš ideje. Jaz še nisem našla pametne rešitve:(

Teja pravi ...

Super bom prišla enkrat malo pogledat (:

čarovnička pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Andreja pravi ...

Pokukaj na moj blog. Nekaj imam zate.

DidiArt pravi ...

že sedaj je bila krasna stojnica, predvsem pogled privlačijo izdelki, kaj šele bo... upam, da tudi jaz kdaj zaidem tja na breg... lep pozdravček

Pravljičarka pravi ...

Kako lepo je tudi na blog videti tvojo stojnico.