četrtek, 4. junij 2009

MAJSKA VREČKA BONBONČKOV JE PRAZNA!

Še čisto sem pod vtisom Polymer Play Day's (PPD) in vsega, kar se je dogajalo. Včeraj so mi sive celice v službi štrajkale, za vsako malenkost sem potrebovala noro dolgo časa. Ko da sem bila odsotna mesec in ne le pet dni!

Preden se lotim drugih prispevkov objavljam včerajšnjo nagrajenko. Obljubila sem žrebanje v sredo in vsaj nekaterih obljub se je potrebno držati. Torej, zadnji bonbonček potuje k........ Tanji, ki mi je zaželela:

"Naša starost ni odvisna od leta, ki je zapisana kot naše rojstno leto na osebni, ampak od počutja v našem srcu. Želim ti čim bolj mlado srce.Bodi lepo, Tanja"

Hvala Tanja, za komentar in lepe želje. Prosim, pošlji mi naslov na fimolandija@gmail.com, da ti pošljem sladkorček.

Vse otale, ki ste pridno komentirale in iz majske vrečke niste prejele nobenega bonbončka, pa se mi lahko oglasite in dobite eno mojih perl, ki sem jih naredila za "PPD Swap". Perla je pač taka, kot moje delo s polijem - NOČNA:


2 komentarja:

Renata pravi ...

Čudovite perle si naredila za PPD swap. Raje sploh ne pomislim,koliko različni skinner blendov, klobasic in še česa je vkomponirano notri. Bravo! Ko boš strnila vtise in 'sive celice' spravila na mesto, pa seveda pričakujem še kakšno fotko z delavnic in tvoje izdelke.

Glavno pa, da ste se imele fajn!

lp

Maja pravi ...

Kaj si bla pridna! Si že vse slike na Flicker uploadala!!! Ti si itak spidi gonzales!!