sreda, 8. april 2009

HIŠICA V PRERIJI

Ko sem tole fotkala, sem se spomnila na nadaljevanko "Hišica v preriji", ki se je vrtela na televiziji leta in leta nazaj (no, toliko let spet ne, ker še nisem toooooliko stara). Sploh ne vem, če smo pri nas doma takrat že imeli tevejko... No, spomnim se, da je šla stvar o družini na ameriškem zahodu, ki se je pač prebijala iz dneva v dan po svojih najboljših močeh. In tudi njihova hiška je bila majhna in skromna, v primerjavi z mogočno naravo divjega zahoda.

Za "rojstvo" tegale kozarčka je kriva Mojca, ki je hotla na njem hiške. Zato na vsaki strani kozarčka kraljuje po ena hiška, obdana z vrtom in obsijana z mesečino:



Spodaj predstavljeni domači ljubljenček sicer ne spada v zgornjo hišo, ga je pa posvojila naša Zoja. Strašansko ji je všeč in moram narest še kakšnega. Navdih sem dobila na enem zvezku, ki sem ga sicer popolnoma brez potrebe kupila na poljskem. Všeč mi je bil trop "muclov" na njem in takrat nisem razmišljala, da bi nastali tudi v poliju. Potem pa je zadeva prišla sama od sebe po razgovoru z Darjo. Drugemu moram narest bolj inteligentno "faco".



Se tudi vam zdi, da so fotke lepše? Se trudim kaj naučit od Maje, ki se potrudi s perfektnimi izdelki in potem še s perfektnimi fotografijami. In ja, obiskala sem Sariko in kupila nekaj podlog. Res poživijo. Mislim, da bom šla še po en bananin list (res super izgleda in je vsestransko uporaben) in po nekaj v rumeni in oranžni. Kmalu bo poletje in temu primerne barve, ki jih bom uporabljala za nakit. Uživajte na sončku!

7 komentarjev:

Luis Portugal pravi ...

Zdravo
Ima lep blog.
Žal ne pišete več, vendar moja slovenščina je slabo napisana.
A objem iz moje države, Portugalska

Maja pravi ...

Hojla! Vidim, da si kupila tudi "umetno" travo! Tele hiške čudovito pašejo nanji! Zanimivo, kako sem se še pred enim letom spraševala, za kaj bi to človek rabil! Pa prav prav pride. A ja, by the way, meni je pa tale mica maca všeč prav zaradi njene "neinteligentne" face. Včasih sem fouš tistim, s tem pogledom...

Kristina pravi ...

Ja, se vidi, da se trudiš pri fotkah. Hišice so super, muca pa je čisto prava - vse paše skupaj. Ne vem čisto točno, kakšna bi bila inteligentna faca - tale mi je zelo všeč.

Tiara pravi ...

Hiške so super in vsi detajli lepo zraven pašejo. Mucka je pa zelo luškana.

Maja pravi ...

Hiška je res čarobno pravljična in se je res ne bi branila.

K pravi ...

Ma daaaaaaj, hiške! Perfektne so, čisto zares :) In mačkon je odličen, megastično kulski!

ღandjelcicღ pravi ...

Prelepa kucica! :)))