ponedeljek, 22. avgust 2011

PREKRATKE POČITNICE










Kup šolskih potrebščin na Zojini mizi opozarja, da se bo spet začelo. Novo šolsko leto, namreč. Jasno, počitnice so bile spet prekratke, dopust pa....sploh več ne vem, da sem imela tri tedne odklopa tam nekje v drugi polovici julija.

Prav kmalu bomo spet ujeti v stari tempo in rutino. Zjutraj šola, vrtec, služba in popoldan v obratnem vrstnem redu. Kup opravkov in obveznosti. Morda spet kakšna dejavnost več, ki smo jo lani še nekako "spustili". Bo že. Dobra volja je najbolja in kjer je volja, je tudi pot.

Tako sem tudi v najbolj vročih dneh malo ustvarjala. Sicer je Fimo dobesedno "tekel" pod prsti. Resnično, moj zvečilni v ustih je bil velikokrat trši od nečesa v mojih rokah, ki nikakor ni hotelo v prave oblike. S tistimi nekaj kosi še ne vem kaj bom, na ogled pa tokrat še nekaj nakita s Swarovskimi kamenčki.

Topel pozdravček vsem!

Majda

5 komentarjev:

Sonja pravi ...

Počitnice so tkoaltko vedno prekratke :) Čeprav se na začetku julija še zdij okot cela večnost, potem kar nekam izginejo in jih je konec.
Kosi nakita pa so super. Skoraj zgledajo kot slike. Všeč so mi močne barve ♥

Čarobna hišica pravi ...

Prav osvežilno v tej vročini delujejo teli tvoji novi kščki .. k da bi bli narejeni iz sladoleda ... ;o)

Unknown pravi ...

Prelepo!

Hali pravi ...

Ja, ja, si misliš uauu 3 tedne doma...pol pa mine. Prekrasni, sveži kosi nakira...tale "popikana" struktura mi je zmeraj bolj všeč :-)

Andreja pravi ...

Ja jaz že ves čas trdim da je vsak dopust prekratek... Tole so pa zopet ene čudovite lepotke izpod tvoji rok.