sreda, 24. avgust 2011

DESIGUAL








Desigual je blagovna znamka, ki me je začarala s svojo barvitostjo, pestrostjo vzorcev in kombinacijami le teh v različna oblačila. Rada pokukam njihovo novo trgovino v Cityju. Ko tipam materiale in si ogledujem kroje se sprašujem, zakaj vendar so njihove stvari tako drage. Ja so drugačne. Vendarle pa materiali in izdelava sama niso tako vrhunski, da bi opravičili ceo. Vsaj v večini primerov ne. Ampak, ker je takih znamk še veliko in jaz itak nisem "počena" na znamke, mi zaenkrat ustreza, da grem tja po kakšen navdih.

Lepe poletne dni še naprej vsem!

Majda

11 komentarjev:

Mª Reyes pravi ...

Realmente los precios de Desigual son muy caros, y las prendas no tienen nada especial, solo la combinacion de tejidos y colores. Los brazaletes preciosos. Besos

Andreja pravi ...

Tudi meni je všeč Desigual ampak zadnje čase me kar nič ne potegne v nakup. Pogrešam novosti. Tvoje zapestnice pa kot vedno mega, čisto za na mojo roko.

Nataša pravi ...

Zelo kul rezultati navdiha!

Amikadeja pravi ...

Znamke ne poznam...ampak vem pa, da je tale zapestnica krasna! Le obišči še omenjeno trgovino, njen navdih ti očitno dobro dene! ;-)

Kristina pravi ...

Desigual je neverjetno precenjena blagovna znamka. Letos sem v Barceloni kupila njihovo oblekico za res skromnih 20€ (outlet trgovina). Material je tako zanič, da sem jo oblekla samo 3x in je že zanič - totalno raztegnjena na ramenih, tako, da mi leze dol. Nimam ideje, kako bi jo popravila, ampak čeprav je bila poceni, ni vredna niti toliko.

Helena pravi ...

Ko sem na netu gledala njihove cotike, so se mi zdele svetovne in bi takoj kaj nabavila. Ko pa sem šla v Europark in potipala, me je kar minilo. Pa še cena takšna, da te kap. Kakovost blaga me sploh ni navdušila, še manj cena :) Ampak vzorčki so mi všeč. Tako kot na tvojih zapestnicah. Verjetno so bolj kakovostne :)

gaja pravi ...

njohove stvari imam že več kot tri leta in po nešteto pranjih je tkanina enaka kot prvi dan. pretiravam, ampak jaz sem s kakovostjo neverjetno zadovoljna. na vsake par let si kupim kakšno svar, ki je res posebna in takrat sem pripravljena dati tudi več denarja, ker vem da jo bom z veseljem nosila še dolgo časa. v zari in podobnih trgovinah pa za 40eurov včasih dobiš tako sranje, po eni sezoni ni več nosljivo. nisem tako bogata, da bi kupovala poceni.:)pa 40 eurov niti ni poceni. se pa vsaj strinjamo, da je dizajn poseben. morda že to opravičuje ceno:)

Dana pravi ...

Prelepe narukvice!Dopadaju mi se boje i ova neobicna tekstura.

HRANDICA pravi ...

Tudi meni sede Desigual, predvsem zaradi zanimivih in barvitih vzorcev. Ti si iz trgovine res potegnila najboljše. Naredila si čudovite zapestnice. Bravo.

Hali pravi ...

Prekrasen navdih, da so nastale tako barvite in lepe zapestnice.Super!

MA-MI pravi ...

Desigual zares očara z barvitostjo in zanimivimi kombinacijami barv ter preprostih vzorcev, ker sem XXL si njihove izdelke lahko le ogledujem, saj ne bi uspela spraviti nase niti enega kosa oblačil. Res pa je, da navdihuje!