ponedeljek, 4. julij 2011

NAREDI PO SVOJE!



Najbrž sem že kdaj omenil, da nisem ravno oseba, ki bi ob vsakem trenutku in povsod točno vedela, kaj hoče. Pri nekaterih zadevah znam "cincat", da je joj. In zelo težko mi je sprejemat pomembne odločitve. Zato občudujem ljudi, ki vedno vedo (ali pa vsaj dajejo tak vtis?), kaj hočejo.
Zdi se mi, da je ena od teh tudi Sanda, saj je tole rdečko kupila kar v "razsutem stanju". Pri ogledu mojih škatel s perlami je takoj rekla: "Tole hočem. Pa živo rdečo mi nakombiniraj zraven." OK. Želje strank je treba spoštovat, ne? Potem se kar kakšnih štirinajst dni nisem resno lotila zadeve. Perle so ležale na mizi poleg paketka živo rdečega Fima. In vsakič, ko sem prišla mimo, sem si zadevo ogledovala in ne, nič mi ni šlo skupaj. Pokličem: "Sanda, tole meni ne gre skupaj. Bom naredila po svoje. A prav?"

"Prav!", je bil odgovor, ki je pripeljal do končnega rezultata.

Še vedno je sicer rdeča, ampak malo bolj umirjena, z drobnimi svetlečimi delci, ki odsevajo ob sončnih žarkih. Malo sem se z rdečo že spoprijateljila, najbrž pa moja "top barva" ne bo nikoli. Verjetno jo bom še naprej uporabljala kot začimbe v kuhinji - malo, po pameti.

Zelo pa so mi všeč rdeče obarvani poletni sončni zahodi na morju! Od dopusta me loči še dva tedna. Komaj čakam.

Imejte se lepo in pazite nase!

Majda

7 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Lepo si jo skombinirala, krasna je. Naj ti hitro mine čas do dopusta, sam dopust pa počasi.

Alenka pravi ...

Super si skombinirala! Včasih tudi meni kaj ne gre prav zaradi barve. Če delam v meni ljubih barvah, točno vem kako mora izgledati in ponavadi je hitro narejeno:):)

HRANDICA pravi ...

Lepo po svoje skombinirano. Ustvarjalec pač včasih presodi, kaj je bolje. Težko je dat iz rok nekaj, kar nam ni všeč, a ne!?
Pozdravček in lep teden

Helena pravi ...

Ja, poznam neodločnost in cincanje :)
Super si skombinirala po svoje!
Naj ti hitro minejo dnevi do dopusta, potem pa uuuužiiiivaaaj.

Hali pravi ...

Res kar zažari...kot sončni zahod..in tudi jaz sme taka, cincam, cincam, naredim 3 in se sprašujem katera bo taprava! Uživaj na dopustu, tudi jaz se ti pridružim :-)

Marlene Brady pravi ...

Beautiful!

Nella pravi ...

Lepa kombinacija, okrogle perle so super in mislim, da si z umirjeno rdečo zadela v polno. Lp