torek, 3. maj 2011

ŠE DOBRO

Še dobro, da imamo bloge in še dobro, da prebiram Majin blog. Drugače najbrž nikoli ne bi vedela, kako se čist tako v resnici reče tejle stvarci za na torbico. GRI GRI je menda tisti res ta ravi izraz in lani sem se jih lotila na bolj klavrn način.



Ja še avtu dajo veliko dodatne opreme, da boljš izgleda ne? Pa sem še jaz svojim "oskubljenčkom" namenila nekaj kozmetičnih popravkov. Predstavljam nekaj "sfrizirancev":






In mimogrede mi je ta ista Maja prilepila še eno lušno nagradico, ki sem je zelo vesela, še posebej po dolgem sušnem obdobju objavljanja na blogu. Ne bom več dajala obljub, da bo bolje in da bom večkrat kaj prilepila na tole stran. Potem vedno zamočim, predvsem na svoje lastno razočaranje.


No, in vendarle nagrada, ki je lepa, ampak si jo je treba prislužiti...


... in odgovoriti na nekaj vprašanjc:


1. Kaj me inspirira za naslove objav? Ponavadi je naslov objave tisti, ki ga nazadnje zapišem. Pnavadi vedno prej najdem zamisel za tekst, kot za naslov. Ja, torej me inspirirajo teksi objav. No, pa tudi dogodki, kaj od prebranega, predstavljeni izdelki, meni drage osebe in še kaj bi se našlo.


2. Opiši se v štirih besedah! Uf, ta je pa težka (ko imam tolk superlativov na zalogi), hmmmm, ja sem precej potrpežljiva, prilagodljiva, razumevajoča, pa včasih premalo vztrajna in premalo samozavestna. Sicer pa je moj karakter pisan približnotako,kot stvarčice, ki jih izdelujem.


3.Najljubši citat: V zadnjem času se pogosto ozrem na citat, ki mi ga je lepo natisnjenega poslal eden od predavateljev in govori o uspehu: "Smejati se pogosto in mnogo, doseči spoštovanje inteligentnih ljudi in pozornost otrok, zaslužiti odobravanje poštenih kritikov in potrpeti izdajo lažnih prijateljev, ceniti lepoto, najti kar je v drugih najlepšega, zapustiti svet malo boljšega - pa naj bo to zdrav otrok, obdelana krpa zemlje, ali pa poglobljeni medčloveški odnosi. Vedeti, da je vsaj eno življenje zadihalo lažje, ker si živel... To je uspeh!" (Ralph Waldo Emerson)


4. In še deset blogov, ki jim poklanjam nagrado - brez dvoma pa si jo zaslužijo prav vsi kreativni blogi :


Čas za kreativnost


Liliputi


Roberta Sončnica


Čarovnička


Slovonske technobe


Mc Crafty


Marnino veselje


Male nore ideje


Hali


Drobtinice


Radi se imejte in veliko se smejte!


Majda





8 komentarjev:

Andreja pravi ...

O kako luštni sfrizirančki. Sem se nekaj podobnega namenila že narediti kot dodatek svojim torbicam, pa kar ne pride na vrsto☺

Helena pravi ...

Super nakitni dodatek za torbice in še kaj. Všeč mi je tudi pisan trak v barvah fimo delčkov.

Pravljičarka pravi ...

Z dodatki izgledajo obeski prav super. Veliko bolj polni in igrivi. Pravi dodatek za poletne torbice.

McCrafty /Klavdija pravi ...

Luštno te je brati, čeprav po dolgem času :). grigri ali kako si že rekla :). so mi všeč, ker so lepo barvno usklajeni. Hvala za nagradico ;o).

Maja pravi ...

No, sem že čakala, kdaj boš kaj pokazala! Maš tolk stvari na zalogi, pa jih hraniš samo zase:))
No, vidiš, človek se vsak dan kaj novega nauči in tile gri-griji so super bolj lušni s temi kozmetičnimi popravki!

K pravi ...

Iiii, hvala za nagrado. Ampak še bolj hvala, da vsaj včasih kaj objaviš ;)

Damjana Ž. pravi ...

Gri gri? Ja tudi prav no :)

Prav luškani okraski so nastali.

Tanja E. pravi ...

Čudoviti izdelki!
Zapisala pa si tudi zelo lep citat. LP:)