ponedeljek, 16. maj 2011

NOVI PODVIGI


Prejšnji teden je minil v znamenju vsakodnevnega obiska tivolske kotalkarske ploščadi, kjer se je Zala učila rolati. Z veseljem je v popolni "bojni" opremi pričakala prvo uro rolanja. Sicer je že malo znala stat na rolerjih, kaj več pa ji do začetka učenja še ni uspelo.


Bila je zelo pridna rolerka, pozorno je poslušala in sodelovala in.....

...prve ovinke je speljala, kot bi mignil. Limonce, ananasi, kiviji in podobno rolersko "sadje" je kar letelo izpod njenih kolesc in že prvo uro se je naučila lepo zavirati.





Seveda tudi brez "bojnih" ran ni šlo. Pri enem od padcev si je grdo popraskala komolec. Z malo spodbude se je takoj spet pridružila v skupino učiteljice Nine, ki ji je bila od vseh najbolj všeč.

Tako imamo po tednu dni druženja z inštruktorji šole Lucky Luka super rolerko in vzpodbudo več, da tudi sama spet obujem rolerje.

Lep teden vsem!

Majda

4 komentarji:

Vladuška pravi ...

Otroci so res neverjetni kako hitro se učijo. In tudi mene si spomnila kako rada sem rolala, zdaj pa zaprašene ležijo nekje :(

HRANDICA pravi ...

Uuu, tudi mi imamo novopečenega samoukega rolerja, ki pa pravi, da so rolerji prepočasni za njega, zato ima raje kolo :)))).
Lp

ankh pravi ...

Nas pa učenje rolanja še čaka. Bomo morali kar vsi na tečaj. Si mislim, da bo meni šlo težje kot naši petletnici, ki se zaenkrat sama uči rolati na terasi.

Andreja pravi ...

Super bravo. Ti pa se kar pridruži. Rolanje v dvoje je zabavno!