ponedeljek, 23. avgust 2010

THE END





Neeeee, ne bom nehala ustvarjat! Samo mojega letošnjega dopusta je konec. Pa bi zmoga še eno tri-tedensko dozo! Tolažim se s tem, da bom tu in tam "ukradla" še kakšen dan.
Podopustniško razigrana in barvno razpoložena sem se ozirala tudi po idejah. Motiv je sposojen pri Frey Wille, barve pa so kar nekaj, kar je padlo ven iz mojih steklenih lončkov (namešala sem ostanke, ki jih po različnih barvah shranjujem v steklenih lončkih - rumene tone skupaj, rdeče skupaj itd.) Preden je nastalo kaj vrednega objave, sem videla, da sploh nisem edina, ki jo je prestižna serija nakita prepričala, da preskusi katero iz njene zakladnice idej. Klavdijo je navdihovala serija Heavenly Joy, medtem ko sem se jaz spet lotila "klobasanja". Nastala je cela ulica malih hišk, potem me je zaneslo še v "orinetalsko gradnjo".
Katera pa je vam bolj všeč?
Uživajte v zadnjih počitniških dneh!
Majda

4 komentarji:

Renata pravi ...

Krasno reciklirani ostanki! Zagotovo je FW nakit zakladnica idej in navdiha. Njihove hiške so me že leta nazaj čisto navdušile, a sem prelena, da bi se lotila tako obsežnega 'klobasanja'. A zate to sploh ni problem, a ne :-) Zelo všečno je vse skupaj!

Hali pravi ...

Lepeeeee vse, mhmhm mogoče so mi mičkeno bolj pri srcu orientalske :-)

iris-irena pravi ...

tole s hiškami mi je pa nadvse lepo!!!!
hišice oz. izdelava le-teh je tudi moja "preokupacija".
čudovit nakit delaš, res prava paša za oči.
lp
iris

MANJA pravi ...

čudovito!!!