sobota, 1. maj 2010

PREDPOLETNI IZZIV



Klavdijin izziv zaključujem dan prepozno, pravzaprav dva, ker je ura že skoraj dve ponoči. Pa kaj bi to! Dobra volja je najbolja in mislim, da sem jo vseeno pokazala.
Že od vsega začetka sem vedela, da bom morala iz izbranih bunkic izdelat nakit. Izbirala pa sem nekoliko nespametno:"Všeč!" "Malo manj všeč." "Všeč!" "O, moja!".... Po trenutnem navdihu mi je uspelo nabrati zbirko popolnoma različnih perl. Izziv, kako skombinirati nosljivo celoto, je bil kar precejšen.
Kako mi je uspelo, pa presodite same.
Nočko! Ja, in privoščite si kakšen prvomajski piknik.
Majda

6 komentarjev:

Klavdija pravi ...

Waw...superca...a veš, da tud tvoja zgleda kot celota, čeprav si imela do sedaj res popolnoma različne bunkice v vseh pogledih...krasna je! Taka pisana, poletna...in upam, da jo boš z veseljem nosila.

PS:...drgač pa draga moja, zamudila si čistenmejčkeno...samo 1 uro in pol...ne 2 dni :D

Neža pravi ...

Uf, Bravo! Res si se dobro lotila izziva in tudi tvoja rešitev je zelo všečna, kot vse, ki smo jih že videle. Jaz sem mojo že imela na sebi, pa bo verjetno še prišla na vrsto.

Andreja pravi ...

Tale izziv je zanimivo spremljati, kaj vse ustvarite in tale tvoja poletna ogrlica je enkratna :-))

Maja pravi ...

Kaj si bla pridna ta teden!! Pa čist resno si vzela "tri objave na teden" pa še na vrtu si delala... In ti nekaj jambraš nad utrujenostjo...Bla bla bla!!
Izziv pa je bil tokrat vreden svojega imena. Meni gotovo ne bi uspelo.

Mojca pravi ...

super. izziv je noro izzivalen, a zdaj že tudi ustvarjalen :) res, kaj vse nastane in kako dobre stvari iz popolnoma različnih bunkic.

Vladuška pravi ...

Krasna je, taka pisana in razgibana.