torek, 9. marec 2010

DROBNE POZORNOSTI




Pravzaprav sem tole objavo hotela napisati že včeraj, pa so me "notranji priganjalci" silili v vse drugačne aktivnosti. No, nič ne de, tudi kakšen dan kasneje še vedno dobro de drobcena pozornost. Lahko si jo priklikate tukaj. Kar tako, za lepši dan!

Predstavljene drobnarije pa bodo razveseljevale Zaline in Zojine učiteljice. Ob tem smo doma na hitro vzeli lekcijo "drobnih pozornosti", ki včasih več zaležejo, kot velika bleščeča darila. Če so le podarjene iz srca!
Seveda naša "mulka" tega sprva ni mogla verjeti in se je kujala nad blokci. "Nobeden ne bo prinesel blokcev, boš vidla!" In najbrž jih res ni, saj je bilo navdušenje ob prihodu iz šole izredno: "Mami, učiteljica je rekla, da sem prinesla najboljše darilo!".
Toliko o lekciji drobnih pozornosti. Naj se vam jih mnogo zgodi! Danes, jutri....vse dni!
Majda

12 komentarjev:

Helena pravi ...

Mislim in verjamem, da so bile učiteljice res najbolj vesele daril, ki sta jih prinesli Zoja in Zala. So cenile, ker so bile lepe in doma narejene. In zato veliko več vredne kot kupljene.

Mojca pravi ...

ja, a ne! ena drobcena reč lahko v trenutku postane tako velika, da zasenči velikaaaanska darila... kot lahko drobna beseda zasenči celo zbirko tistih "velikih" in "pomembnih".

moi pravi ...

Ja, res so ta domača darilca najboljša, saj je v njih vtkana ljubezen.
Sem se pa zamislila, saj včasih ujamem svoje misli, če bo TO (mislim domače izdelano) dovolj dobro. Tja, premalo znamo cenit svoje izdelke.

Tiara pravi ...

Saj bodo tudi tvoje punce spoznale, da so manjše pozornosti vredne več kot gora zlata. Lepi blokci so in ni čudno, da so bile učiteljice navdušene.

Maja pravi ...

Dobro si jih "spedenala", je bilo kar koristno dopoldne ob bazenu, a ne? No, vsaj meni je koristilo, sem imela popoldne več energije! Ravno včeraj preden sem zaspala, sem razmišljala, kako si zrihtala post it blokce in evo - danes jih vidim. Pa tudi obeska sta mi všeč, ker sta popolnoma drugačna!

Hali pravi ...

Točno tako kot je napisala Moi, premalo cenimo svoje izdelke. Najlažje je it v trgovino in kupit rožo. Kdor zna ceniti trud in ročno delo, je bil takšnega darila sigurno bolj vesel kot rože ali čokolade. Prekrasna bloka in obeska!

Teja pravi ...

Oila!
Pokukaj na moj blog. Čaka te nagradica:)

Nataša pravi ...

Tudi naša mala je vzgojiteljicama v vrtcu podarila beležki. Edina. :)

Maria João Almeida pravi ...

Beautiful works! :)

Nooshee pravi ...

lepe rozce:)

Nooshee pravi ...

lepe rozce:)

Nooshee pravi ...

lepe rozce:)