torek, 6. oktober 2009

SEJEM BIL JE ŽIV....



Ljudje smo pač taki, da se radi vračamo domov, h koreninam. In mogoče je bila logična posledica, da sem se za svoj prvi sejemski nastop odločila prav za Mihaelov sejem v Mengšu. To je kraj mojega otroštva, je moj dom, na katerega me veže kup lepih spominov. In zdaj bo ta zbirka bogatejša še za eno prijetno izkušnjo!

V navdušenem praznenju zalog sem kar malo pozabila, da bi dogodek obelodanila na blogu, preden se je zgodil. In pa, v resnici mi je zmanjkovalo časa. Na voljo sem dobila mizo 2*0,7 metra in zdelo se mi je, da je to ogromno prostora, ki ga moram zapolniti. Pod mojimi rokami je nastajala množica pisanih ogrlic, obeskov, uhanov, zapestnic,.... In čakalo me je še kup drugih drobnih opravil! Cenik, stojala..., uf še drobiž moram zrihtat! Najblje, da si napišem seznam in vse pripravim po njem!

Petkovo popoldne in večer je minil v označevanju cen in pakiranju. Tam nekje ob dveh ponoči se mi zazdi, da imam vse pripravljeno. No, če bo kaj manjkalo, se bo pa kasneje pokazalo, ne! Malo me zdeluje trema - kako bo? Bo ljudem všeč moja ponudba? Kaj, če ne bo sploh nobenega zanimanja? Kaj če...?

Sobotno jutranje nebo prekrivajo oblaki. Pa ne da bo dež! Odpeljem se proti Mengšu in v nekaj minutah se vreme čudežno popravi. Lep dan bo! Postavim svojo mizo, prijazni organizatorji mi dodajo še eno. Še preden se dobro zavem, se sejem prične:






Majina Mišika in moja Nakitka se odlično obneseta, saj sta vidni že na daleč:







Obiskovalcev je bilo veliko. Moram priznat, da sem kar malo ponosna sama nase, ker sem zbrala pogum in "se postavila na ogled". Vsega tega mi seveda ne bi uspelo brez podpore družine in prijateljev, ki so me obiskali tudi na sejmu in mi delali družbo. Še posebej se zahvaljujem Darji, ki mi je pomagala pri prodaji, saj sem sobotno popoldne uživala na nečakovi poroki. Maja me je pocrkljala z nedeljsko juranjo kavico in mi delala družbo, njen J je imel takoj še nekaj idej za ureditev prodajnega prostora (izvedemo naslednjič), prišli so seveda tudi moji Dean, Zoja in Zala.... Skratka, sejem bil je živ in zabaven! In seveda se bom še kakšnega udeležila.

Zdaj pa moram izpolniti še obljubo, na katero sta me spomnili dve obiskovalki stojnice. Že od pomladi obljubljam izvedbo ZAČETNE DELAVNICE MILLEFIORI in res je čas, da se zgodi. Delavnica bo v SOBOTO, 24. OKTOBRA 2009, dopoldan. Za vse dodatne informacije sem vam na voljo na fimolandija@gmail.com.

Se vidimo!

14 komentarjev:

Pravljičarka pravi ...

Prekrasno si prestala prvi krst. In z veseljem sem to delila s teboj.

Tiara pravi ...

Čestitke za prvi sejem in zelim ti, da bi jih bilo še veliko.

Tiara pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
moi pravi ...

Luškano stojnico si imela in upam, da si veliko prodala.
Še veliko takoh priložnosti!

Sonja pravi ...

Super, da si zbrala pogum in se dala na ogled in prodajo. Verjetno je prvič še najtežje.
Malce škoda je le, da nisi vnaprej povedala in bi te prišle pogledat :) Malo za podporo, iz firbca, malo pa iz občudovanja, ker same ne zberemo poguma za kaj takega :)
Lepo, da si uživala. Upam, da čimprej ponoviš in nadaljuješ, saj delaš dobro.

Andreja pravi ...

Čestitke tudi z moje strani :-))

Hali pravi ...

Bravo in krasna, pisana stojnica je bila!

Nataša pravi ...

Čestitke čestitke še od mene!

Renata pravi ...

Bravo za pogum in krasno stojnico.

Maja pravi ...

Veš, da sem ZELO ponosna nate! S svojo energijo in poguom boš vedno moja vzornica!!

FloRaeMe pravi ...

Hope you sold lots!

zabica67 pravi ...

Kaj naj rečem... HVALA VSEM za čestitke in podporo. Ja, zdaj sem trdno odločena za še, bom drugič bolj pridna, da vas povabim k ogledu in obisku. S svojimi besedami ste balzam za mojo dušo in še razlog več, da grem naprej!Hvala, hvala vam!

McCrafty /Klavdija pravi ...

Žal mi ni uspelo priti na ogle, kljub namenu, zato sem pa toliko bolj z veseljem pogledala slikce :). Čestitke za pogum!

Gio Ve pravi ...

Very beautiful blog!
Pozdrav iz Italije!