petek, 23. oktober 2009

NI VSE ZLATO KAR SE SVETI

V to prastaro ljudsko modrost me je prepričala "mamljiva" ponudba za nakup Bind it All orodja. Pri dveh malih damah, ki stresata risbice vsepovsod in bi radi imeli kakšne stvari lepo spete, bi bil ta pripomoček kot nalašč. Pa še jaz bi jima lahko kakšne spominske "Scrap Booke" naredila.....Mmmmm, naročimo Božičku!

Raziskujem različne ponudbe - SirStampalot za 84 EUR, Amazon za solidnih 50 EUR in ko sem se že vdala v usodo, da bom pač plačala nekoliko več, TrimCraftUk 34 EUR. Juhej! Pregledam pogoje, treba naročit minimalno tri mašince. Počekiram pri vseh možnih craft-odvisnicah, ki jih poznam, ali bi si katera to privoščila. Pet kandidatk, navsezadnje! Ampak oni pošiljajo po 3, 6, 9,...in s količino se cena nič ne zniža. Tolaži me to, da imajo v pogojih navedeno, da za pošiljke nad 200 EUR pošljejo brez stroškov dostave. Šok! Za Slovenijo, ki sploh ni na njihovi mailing listi, (ampak bi vseeno poslali, ker smo itak bivša Juga in imajo vse ostale države zvrščene v Zoni5) ta ugodnost sploh odpade. In ja, mimogrede, cene so navedene brez davka in pri njih je to 15%. Ko sem prišla do konca in videla znesek, vam lahko s prve roke povem, da me je zelo minilo pri njih karkoli naročat. V glavnem moram ponovno na lov za BIA Pink in vam sporočim, kje je cena najbolj ugodna.

Prav v nasprotno, se pravi, NI VSE TAKO SLABO, KOT JE VIDETI NA PRVI POGLED, pa me je prepričala tale ogrlica. Iz nekaj ostankov sem naredila "feathered lesson", ki smo se je lani naučile pri Carol. Surove perle so mi bile zelo všeč, pri pečenju pa so na moje veliko razočaranje potemnele. Nekaj časa sem jih prestavljala po mizi sem in tja. Potem pa sem z neke druge ogrlice, ki sem jo za 2 EUR kupila v Zlati Jami v Lesnini na Brdu, skombinirala nekaj zlatih dodatkov in barve so spet zaživele.

Še nekaj pisanih perlic vmes za popestritev...
... in malce posebno zapenjanje, pa jo lahko nosim!


Zdaj pa je skrajni čas, da vsem ki me berete rečem LAHKO NOČ!
Majda

6 komentarjev:

Andreja pravi ...

Vau, ful so hude kroglice, res ful ful so mi všeč :-)), barve, kombinacija. Superca!!!!!

Dasha ♥ pravi ...

Hey Lady,
radovi su ti divni!Kao iz maste...praticu tvoj rad...pozdravi...

Little Glory pravi ...

Very interesting piece of jewelry! :)

Sonja pravi ...

Takole sestavljene kroglice so pa super videt. Dostikrat delčki zaživijo šele s pravim sestavljanjem :) In tu se vidi, kdo zna oz. ima občutek za te reči in kdo ne. Tebi to vsekakor gre :)
BIA je luštna igračka, ki bo pri nas prav gotovo še dolgo v uporabi. Sama sem se pri nakupu odločila za varno in čimhitrejšo dostavo. Ni bilo najceneje, ampak to sem zdaj že odmislila :)

Hali pravi ...

Prekrasna verižica, všeč so mi barve in dodatki.
In hvala za info o BIA :-) Tudi jaz jo imam na moji listi želja :-)

Renata pravi ...

Krasno si tole skup sestavila. Kroglice so res hude!

BIA je pa menda še na kakšnem listu želja, ja ... samo potem se prepričam, da ga tako nujno pa spet ne rabim :-)