sobota, 18. julij 2009

REBEKA







Spet je bilo na vrsti malo črkovanja, tokrat za prvorojenko moje bivše sodelavke. Ko je videla črke Tara mi je takoj naročila še nekaj podobnega za vrata prenovljene sobice svoje leto in pol stare Rebeke.
Tokrat sem se z izdelavo pošteno namučila. Saj veste, vse kar je nad 20 stopinj je za mečkanje Poly gline skorajda prevroče. Osnova so spet raznobarvni skinner blendi, ki jih dopolnjuje dekoracija. Rob sem pobarvala s srebrnim Krylonom, ki uspešno prikrije kakšno manjšo napakico.
Jutri odhajam na dopust in sem se prav veselila današnjega (zdajle že včerajšnjega, ker smo pet minut čez polnoč) srečanja in oddaje črk novi lastnici. No, vse je dobesedno odplaknil sobotni dež - odplaknil je tudi izgovor za to, zakaj se nista oglasili na obisk.
Pa drugič!
I made new sign for my ex-cooworker's doughter Rebeka. Hope she'll like letters and decoration on them. I used skinner blend for the background again and then decorate each letter with flowers and animals. I painted edges with silver Krylon. Hope they'll like my work!

6 komentarjev:

Sonja pravi ...

Čudovit napis :) všeč so mi prelivi na osnovah črk, da o miniaturnih okraskih sploh ne govorim.
Škoda, da ima naša dečva drsna vrata :(

Little Glory pravi ...

This is so sweet!

Flowermouse Design ❀ Lone pravi ...

Hi Majda,
These letters are so beautiful!!!!

Noelia Contreras pravi ...

Good idea! All the letter are very beautiful!

Jana pravi ...

Hudo dobro! Tako lepo barvito - super.

Nooshee pravi ...

uff tole mi je pa všeč!