sreda, 6. maj 2009

MAJSKO SLADKANJE

Maj je mesec sladkanja v Fimolandiji. Kar zabeležite si v koledar, ker bo tako vsako leto! Kaj hočem, tudi meni leta dobesedno drvijo. Še posebej se tega zavedam ob Zoji in Zali. Sploh zadnje leto, ko imamo prvošolko, jeminilo s svetlobno hitrostjo. Še mesec šole in.... Verjet ne morem! No, pa pustimo to. Posvetimo se bonbončkom in kako jih nameravam podeliti.

Od danes dalje pa do konca maja bom za vsako desetletje svojega življenja podelila po en bonbonček (sicer je nekaj "drobiža" že čez štiri desetletja, ampak se mi sploh ne vidi, ne?).
No, ker sem zadnji ponedeljek v Angliji, bo zadnje žrebanje izjemoma v sredo (3.junija), ko se vrnem. Vaše komentarje bom natisnila, nato pa bosta Z&Z izžrebali nagrajenko/nagrajenca. Seveda se morate zato, da se boste sladkali, malce potruditi. Zapišite komentar mojemu "polimeriziranju", kakšna dobra rojstnodnevna želja ne bo odveč, rada imam tudi šale in lepe misli, skratka, bodite ustvarjalni! In prosim, na svojem blogu obvestite še druge o sladkarijah, ki so na voljo! Vsak torek bom objavila rezultat žrebanja. Vsak komentar bo enkrat uvrščen v žreb.
S prvim bonbončkom se bo nekdo posladkal v ponedeljek, 11.maja. Prstan je narejen iz polija, prilepljen na kovinski osnovi.

Drugi bonbonček bo našel lastnika v ponedeljek, 18. maja. Obesek je spet v celoti narejen iz polija. Skompletirala sem ga na "buna cord", pripne se s karabinsko sponko.

Tretji bonbonček, s katerim se bo nekdo sladkal 25. maja, je spet obešena na "buna", pripada pa mu še prstan na kovinski osnovi.

Finalist/ka se bo posladkal/a z oglico in pripadajočimi uhani po naši angleški avanturi, 3. junija. Ogrlica je dolga cca 45 cm, sponka pa je magnetna.



Jaz sem svoje napisala, na vrsti ste vi! Se blogamo!

BIRTHDAY CANDY
I have birthday in the end of May - good reason to sweeten my blog.
I prepared four give aways - one for each Monday in May (May 11th, May 18th and May 25th). Last candy will be given at June 3rd, right after my return from England (I'll participate in Polymer Play Days in Ilkestone).
You can win one of candies by writing comment under this post. And please - make an announcement about my candy on your blog and share goodies with your friends!

8 komentarjev:

Hali pravi ...

Mhmhm majsko sladkanje, pa še takšno, ki nič ne škodi špehcu okoli bokov :-). Vsi izdelki so prekrasni, v luštnih poletnih barvah. Za tvojo pomladitev ti seveda čestitam, pa saj veš, žensko smo z vsakim letom lepše, boljše in bolj sočne ;-)
Vse lepo, hali

Suzy pravi ...

Še eno sladkanje na domačih blogih. Enkratni izdelki. Naj,naj pa mi je tisti finalni komplet.

K pravi ...

Hooo, še en majski bombonček! Tako lepih polizadevic se pa absoslonsko ne sme zamuditi. Nas je pa res veliko, ki praznujemo maja. Če si dvojček, boš na vrsti šele čez nekaj časa, na tisto prgišče čez okroglo pa ... jaz sem za tako prgišče pod, ampak kar se mene tiče, praznujem 28. rd in konec ;) Ne glede na to, koliko jih je, ti želim vse lepo in dobro tudi v naslednjem letu tvojega življenja. In čimveč prostega časa za poli! Tvoje polijanje mi je všeč, ker je pisano, veselo, zabavno in - natančno :)

Maja pravi ...

Želim ti vse najboljše za tvoj sedemindvajseti rojstni dan! To je tako lepa številka, da se je splača oklepati še naslednjih petnajst let, a ne!! Sicer pa bomo na avionu nardile žur!!

McCrafty /Klavdija pravi ...

Vse najboljše ti želim in le še naprej delaj tako lepe izdelke. Na poti pa le le uživajte in še praznujte zraven :)

Kristina pravi ...

Aaahh Majda, super bonbončki, še posebej težko pa čakam prav konkretno tvojega rojstnega dneva. Žur bo žur - že po poti do letališča pa na avionu kot je predlagala Maja, pa še v hotelu, pa če se nam vklopi kakšen požarni alarm al pa ne. Ostani v cvetju in še naprej delaj čarovnije z barvami in vzorci in prosim ne govori, da si se "zataknila" v milefioriju, ker obvladaš v nulo.

DidiArt pravi ...

tudi jaz se pridružujem čestitkam za tvoj rojstni dan, pa da te pohvalim, kake lepe zadevice ti obvladaš, bodi fajn..

Tanja pravi ...

Naša starost ni odvisna od leta, ki je zapisana kot naše rojstno leto na osebni, ampak od počutja v našem srcu.

Želim ti čim bolj mlado srce.

Bodi lepo, Tanja