sobota, 3. september 2011

POJMA NIMAM!








Pojma nimam, zakaj imam že nekaj časa toliko težav s komentiranjem vaših postov. Zdaj pa nenadoma ne morem komentirat več prav ničesar. Vsakič, ko napišem komentar, me pri potrditvi računa in potrditvi na "objavi komentar" pošlje na prijavno stran. In ko se prijavim, komentarja ni. Ponovim vajo. Spet isto. In ponovim vajo. In spet isto.

Danes sem hotela nekaj komentirat Meti v Unikatno sanjalnico, pa mi je napisalo, da pod tem naslovom nimam več dostopa v Blogger. Haaaaloooo? Pa poskusimo z eno objavo. Če ne bi imela več dostopa, najbrž tudi ne bi mogla več objavljat postov, ne?

Grrrrrrrrrr, včasih prav res ne maram te sodobne tehnike, ki nam res veliko veliko pomaga, nam pa včasih "popije" tudi veliko veliko živcev.
Če ima katera rešitev, naj mi prosim napiše, lahko tudi po maliu. Že vnaprej hvala za pomoč!

Pozdravček vsem,

Majda

četrtek, 1. september 2011

ART MARKET VSE DO SREDINE OKTOBRA









Letošnji Art Market je po številu stojnic skromenjši od prejšnjih let. Ponudba pa je enako pestra in verjamem, da vsakdo lahko najde kaj za svojo dušo ali za drobno pozornost prijateljem, morda darilo za rojstni dan.


Vabljeni vsako sončno soboto, vse do 15. oktobra 2011 na Breg ob Ljubljanici, med 9.00 in 16.00 uro. Čakajo vas barvita presenečenja!


Se vidimo!


Majda