sreda, 30. december 2009

INVENTURA


Ob iztekajočem se letu nimam navade secirati preteklih dogodkov in se spraševati, kje bi kaj lahko šlo bolje (ali slabše). Glede tega sem človek, ki gleda gozd in ne posameznih dreves v njem. Ne morem pa mimo tega, da vseeno pogledam, kakšno leto je za mano in seveda, da naskrivaj zapišem kakšno željo (ali obljubo) za naprej. Letošnje leto je bilo pravzaprav dobro - prineslo je marsikaj, za kar sem lahko hvaležna. Konec koncev imam vse, kar je resnično pomembno v življenju:
  • mojega Dja, ki naj ostane tak kot je (čeprav kot vsak od nas tudi on ni idealen prav v vseh trenutkih)

  • Zojo in Zalo, dve čudoviti mali zvezdici, ki polepšujeta vsak dan našega skupnega bivanja

  • vsi smo zdravi

  • imamo topel in varen dom

  • imamo dobre sosede, s katerimi se odlično razumemo

  • imam zaposlitev, ki mi je še vedno v izziv in nam vsem omogoča več kot le eksistenco

  • imam dobre prijatelje, s katerimi lahko podelim svoje strahove in skrbi, ki me razumejo, spodbujajo in podpirajo v odločitvah

  • imam Fimolandijo - svoj, precej dobro opremljen ustvarjalni kotiček in dovolj energije in idej za nočna ustvarjanja

  • imam veselje do življenja, raziskovanja novega in učenja

  • vsak dan imam veliko razlogov za zadovoljstvo in smeh, nove prložnosti, nove sanje, imam....

Še veliko je malenkosti, ki bi jih lahko naštevala.

In ne nazadnje imam vas vse. Bloggerke. Ki se bolj ali manj redno beremo in komentiramo. Vaše besede in spodbudni komentarji mi pomenijo oooooogrooomnooo in so samo še razlog več, da (kljub občasnim odmorom) moj blog živi naprej.

V PRIHAJAJOČEM LETU 2010 VA M ŽELIM VELIKO IZPOLNJENIH ŽELJA! VELIKO POGUMA IN MODROSTI ZA IZPELJAVO POMEMBNIH ODLOČITEV! VELIKO SMEHA, ISKRIC V OČEH, VELIKO URIC V KROGU NAJDRAŽJIH! VELIKO LEPIH KREACIJ IN ŠE VEČ ODLIČNIH IDEJ! ŽELIM VAM SREČE, ZDRAVJA, MIRU, USPEHOV IN OBILJA POLNO LETO 2010!

In lepo praznujte! Se beremo spet v dvatisočdeset!

M

petek, 4. december 2009

MINLJIVOST

Oh, kako hitro mine cas! Tudi vam? November me je cisto povozil - saj ne, da nisem nic fimala, ampak enostavno ni bilo pravega casa za objave (pa fotoaparat mi se vedno nagaja in nimam veselja objavljat porumenelih fotk).
Je ze december in in vsepovsod je ze cutiti prijetno prednovoletno vznemirjenje. Tudi v Barceloni, kjer sem ta trenutek in od koder vam pisem tale post. Ja, takole vam pisem namesto kartice! Obcudujem neminljive lepote mojstra arhitekture Gaudija. Carobno!




Tole ogledovanje je svetla plat sodelovanja v mednarodnih projektih. In ko ostane nekaj casa po izcrpavajocih sestankih, si ogledujem zgoraj naslikane bisercke!

Kaj vec pa, ko pridem domov! Pozdravcek vsem iz Barcelone!

Majda

P.S. Tale spanska tipkovnica mi je delala tezave, nikakor nisem nasla sumnikov! Bomo enkrat zdrzali brez stresic, ne?